Eros Skin And Beauty Therapy er en moderne og eksklusiv skønhedsklinik i Classensgade 3.b 2100 København Ø. Eros har stort fokus på professionelle og resultatorienterede produkter samt behandlinger. Samtidigt findes der også plads til masser af luksus og forkælelse. Vi tilbyder et bredt udvalg af behandlinger indenfor skønhedspleje.

Her er det dig, dine ønsker og dine behov, der nænsomt bliver plejet, når du får din helt egen personlig tilpasset skønhedsbehandling. Din hud forandrer sig nemlig hele tiden, derfor skal behandling din hud skal forkæles med tilpasses til præcis, hvad den har brug for. Jeg dybdeanalyserer din hud og anbefaler en behandling, der tager hensyn til både dine ønsker, din hud og de resultater, du ønsker at opnå.

Min baggrund og ekspertise er med til at sikre dig resultater, hvad enten dine ønsker og behov er hudforyngelse og behandling af rynker eller generel skønhedspleje. Ud over at opnå de ønskede resultater med behandlingen, er det altid mit mål, at sikre du får en skøn oplevelse af forkælelse og velvære ved hvert eneste besøg.

Jeg er uddannet lægeeksamineret kosmetolog. Dette betyder, at jeg har en stor faglig viden, og at du er i den trygge hænder. Men jeg går samtidigt meget op i hele tiden at være på forkant med alle de nye tekniker og trends, derfor er jeg ofte i gang med videreuddannelse og tager jævnligt på kurser og messer i både ind og i udland. På den måde holder jeg mig opdateret med det nyeste indenfor skønhedspleje

Udover sikkerhed og højt fagligt standarder handler kvalitet for mig også om grundig vejledning, afstemning af forventninger og ærlighed. Jeg ser frem til at hjælpe pleje din skønhed.

Indehaver af EROS Skin And Beauty Therapy klinik

Mardan Doaa.