Kropsmassage

Fysiologisk helkropsmassage

Varighed: 60 min.
Pris: 549 Kr.

Varighed: 90 min.
Pris: 599 Kr.

Tiderne er inkl. omklædning

Fysiologisk ryg- og nakkemassage

Varighed: 30 min.
Pris: 340 Kr.

Velværemassage

Varighed: 60 min.
Pris: 420 Kr.

Forkæl dig selv med en times massage og krops behandling. Det er en effektive massage, hvor der kun bruges naturlige produkter af højeste kvalitet. I almindelighed har massage en lang række positive virkninger, som både kan give fysisk og psykisk velvære. Derudover giver det et afslappende pusterum i hverdagen. Du vil få en times behandling, hvor du kan slappe helt af og slippe alt hverdagens stress. Vi starter med at varme din muskler op med en dejlige økologisk krops scrub, som vælges så den passer netop din hud type, derefter udføre vi en afslappende og lækre svensk kropsmassage.

Kropsmassage hjælper musklerne

Musklerne udgør en forholdsvis stor del af kroppens totale vægt – nemlig cirka 40 %. Musklerne har nogle vigtige funktioner, der er nødvendige for, at kroppen kan være sund og, vi kan have det godt. Når musklerne arbejder, bliver der frigivet bestemte affaldsstoffer, blandt andet mælkesyre, kuldioxid og urinstof. Disse stoffer bliver automatisk ledt væk fra musklerne via blodkredsløbet og lymfesystemet. Musklerne kan let blive trætte, ømme eller stive, hvis der ophober sig for mange affaldsstoffer. Det kunne for eksempel ske, hvis man sidder for lang tid foran computeren og spænder i nakken, eller hvis man træner for hårdt. Massage er vigtigt grundet flere forskellige årsager herunder afgiftning og minimering af stress. Massagen medvirker til at løsne op i musklerne og minimere ømhed og træthed. De ophobede affaldsstoffer hjælpes væk fra musklerne, hvilket forhindre ømhed og giver en sundere krop.

Opvarmning er vigtig for alle kroppens muskelgruppe

Vi kender det alle sammen når vi er i hvile er vores led kolde og dermed tørre, og når vi varmer op så stiger temperaturen i musklerne, som ordet også antyder. Fordelen ved at musklerne varmes op er, at de ved højere temperaturer gør de energigivende processer hurtigere, enzymaktiviteten øges og blodkarrene udvides, så det føres mere blod, og dermed ilt, til musklerne. Derved øges transporten af ilt og næringsstoffer ind i muskelcellerne og musklerne kan arbejde mere effektivt. Startes en hård træning uden opvarmning bruges musklernes energilagre hurtigere end blodet.