Hudanalyse

Varighed: 45 min.
Pris: 199,00 kr.

Huden beskytter os mod den hårde verden vi lever i. Når vores hud er sund og velplejet, lægger vi slet ikke mærke til det, men så snart dens evne til at beskytte os svækkes, kan det virkeligt mærkes. Derfor er det vigtigt, at du passer godt på din hud. Alle mennesker er forskellige, og det er deres hud også. Så det er vigtigt, at din hud bliver plejet på en måde, der passer præcis til din hudtype. Du kan læse mere om hudens beskyttende egenskaber i bunden af denne side.

Hudpleje er både min levevej og min lidenskab og med min uddannelse og erfaring, kan jeg rådgive dig nøje om hvordan du bedst plejer din hud. En hudanalyse har til formål at finde den bedste måde at passe på din hud. Det resulterer i, at jeg kommer med nogle anbefalinger om produkter og behandlinger, som vil passe godt til dig. For mig er det nemlig rigtigt vigtigt, at alle får en målrettet behandling og en bedre forståelse af deres hud.

Hudanalyse er en naturlig start på et behandlingsforløb

Hudanalysen foregår ved, at jeg bestemmer din hudtype og hudtilstand. Derefter måler jeg fugtigheden og elasticiteten i huden, samt foretager en afsondring af talgen. Til sidst snakker vi om din huds behov, om hvad du kan gøre derhjemme og hvordan det gøres bedst, og jeg kommer med nogle forslag til produkter og behandlinger, som du kunne drage nytte af.

Analysen er gratis ved køb af hudpleje Serie.

To vigtige elementer af hudens funktion:

  • At huden danner barriere der kaldes for syrekappen, som beskytter mod indtrængen af mikroorganismer og andre udefrakommende stoffer. Dette lægger øverste på huden som en beskyttelse. Sollys, kost, overdreven svedproduktion, og anvendelse af forkerte hudprodukter kan alle føre til forstyrrelse i syrekappen. Mange hudproblemer beror faktisk direkte på en ubalance i hudens pH værdi.
  • Huden har absorberende funktion. Dvs. at huden optager de produkter man kommer på huden. Men huden absorberer kun molekylerne er af en vis størrelse. Dette afhænger af hudens sundhedstilstand, hvilket kan være et problem, hvis huden ikke optager stoffer eller optager alt for meget, men det kan også udnyttes til at få huden til at optage behandlende stoffer bedre.