Hårfjerning med Du Lac Epilering

Pris pr 20 min 499 .- Uanset hvilket område der skal laves

Hår vokser i gennemsnit ca. 1,3 cm hver måned, men der kan være stor variation fra person til person. Ens hårtyper har stor betydning for længden og intensiteten af hårets vækstfase. Der er også stor forskel på vækst cyklussen afhængigt af hvor på kroppen håret vokser. Man kan også opleve perioder med øget hårvækst. Dette kan blandt andet været på grund af øget blodforsyning eller hormonelle forandringer.

Uanset årsagen kan det være en tid og energikrævende daglig kamp at holde kropsbehåringen underkontrol. Her kan vi hjælpe dig ved hjælp af den unikke Du Lac metode. Johanna Lack opfandt denne unikke behandling til at angribe de underlæggende mekanismer frem for bare at fjerne det hår, der kan ses på overfladen.

Du Lac Behandlingen

Uønsket hårvækst fjernes ved at vi fører en tynd nål ned i hårsækken, hvorefter der sættes strøm til hårsækken via nålen. Strømmen ødelægger hårsækken og skubber de fine kapillærer længere ned i huden. Dette stopper tilføringen af næring til håret, så hårsækken ikke kan genopbygges og ny hårvækst stoppes.

Behandlingsforløb

Behandlingens intervallerne varierer fra person til person. Da hårvækst ikke er ens for alle, er det vigtigt, at Du Lac behandlingen bliver tilpasset, så den kommer til at virke optimalt for dig.

Et typisk behandlingsforløb er 1 gang om ugen, i 2-4 måneder, dernæst hver 14 dag og derefter hver 3 uge. Håret vokser i forskellige faser, og det er derfor vigtigt, at du følger dine anbefalede intervaller, så håret bliver behandlet i den rigtige fase.
Dine hår vil blive finere og lysere for hver gang du bliver epileret og til sidst er de helt væk.

Behandlingsområder

Fordi hvert enkelt hår skal behandles, så er det kun mindre områder, der kan behandles med Du Lac metoden. Dette gælder f.eks.
Øjenbryn, Overlæbe, Hage, Skæg, Kinder, Hals, Underarm, Bikinileje.

Hjemmepleje

For at opnå det bedste og hurtigste resultat ved anbefaler jeg at bruge de følgende 2 produkter fra Susanne Melchiorsen til hjemmepleje efter du har påbegyndt Du Lac behandlingen.

Hair reducer
Hæmmer hårets vækst og gør at det ønskede resultat opnås hurtigere

Glolden Magic
Opheler og blødgør huden. I starten af forløbet kan der opleves små røde mærker på huden efter epilering. Dette er helt normalt og vil blive mindre med tiden.

Følg desuden disse råd
• Undgå produkter, der indeholder syre, parfume og alkohol
• Undgå de første 24 time al fysisk udfoldelse, klorvand, sauna og makeup
• Undgå direkte sol det næste 30 dage, vi anbefaler solcreme i denne periode
• Uden ovennævnte ingredienser og med fysisk solfilter.