Lash lift

Varighed: 45 min

Pris:
Permanent vippebuk 450 Kr
Permanent vippebuk inkl. Farvning 500 kr

Lash Lift er et alternativ for dig, der står med vippebukkeren hver morgen. Det giver dig et naturligt buk på dine vipper, så du har et flot løft på dine vipper. Du kan sagtens kombinere behandlingen med brug af mascara for et endnu mere imponerende resultat.

Et Lash Lift udføres ved at løfte vipperne med special udviklede Silikonepads, der lægges på øjenlågene. Derefter fæstnes vipperne med en vandbaseret gel. En permgel påføres og skal sidde i ca. 10 minutter. Til sidst bliver gelen renset væk og vipperne sættes fri i deres nye naturligt bukkede tilstand. Behandling er skånsom over for vipperne og meget behagelig.

Et Lash Lift holder i op til 5 uger. Dette skyldes at øjenvipperne naturligt udskiftes, og de nye der gror ud vil ikke være bukkede. Med en behandling på bare 45 min får du smukke bukkede vipper i 5 uger uden besværet med at stå med vippebukkeren hver morgen. Alle typer af vipper kan få et Lash Lift uafhængigt af længde og tykkelse, men størrelsen af kurven, der bukker vipperne, udvælges efter vippernes længde.

Vi anvender Elleebana Lash Lift produkter til behandlingen, for at sikre dig det optimale resultat. Behandlingen kan kombineres med en farvning af vipperne for et endnu mere intenst look. For at få det bedste resultat anbefales det, at man ikke udsætter vipperne for vand, damp eller makeup inden for 24 timer efter behandlingen.

Så bestil en tid i dag og se, hvad et Lash Lift kan gøre for dig.