Ultratherapy

Varighed: 45-60 min.

Pris:
Ansigt: 800 Kr.
Små områder/Øjenbrynløft: 339 Kr.
Kæbelinien: 400 Kr.
Halsen og decollete: 900 Kr.

Ultratherapy benytter ultralyd til at trænge dybt ned i huden, hvor den stimulerer hudens naturlige fornyelsessystem. Dermed er det nu muligt at opstramme vævets dybere lag ved hjælp af ultralyd og små elektriske pulsslag. Hvilket bevirker at de ansigtsmuskler, som efter hånden blevet slappe, igen bliver spændstige.

Ultralydbølger arbejder under huden

Ultratherapy fungerer ved at ultralydsbølger sendes ind i huden i forskellige vinkler. De enkelte bølger gør ikke noget ved huden, men i det punkt, hvor de mødes, tilfører de energi til huden. Dette punkt er designet til at ligge i de dybere hudlag, hvor effekten er, at kroppen begynder den naturlige fornyelse af cellerne. Dermed opnås et løft i hele ansigtet, da vævet repareres og elasticiteten i huden forbedres. Huden begynder også at producere mere collagen, som hjælper med at styrke bindevævet og skaber en finere struktur i huden.

Smertefri opstramning af større eller mindre områder med Ultratherapy

Ultratherapy er ideelt til opstramning af kæbelinjen, huden på halsen, brystpartiet og huden imellem brysterne. Mindre områder kan også behandles, hvis du har et ønske om en særlig målrettet behandling.
Behandlingen varer ca. 45 – 60 minutter afhængig af området, der skal behandles. Da Ultratherapy bare er lydbølger er det helt smertefri. Man vil mærke en svag prikkende fornemmelse i huden, når det specielle håndtag masseres over huden, hvilket stammer fra den øgede aktivitet og energi i de dybere lag af huden.

 

Effekt af behandlingen

Effekten af behandlingen er næsten altid god, men kan variere afhængig af den enkelte persons hud og alder. Nogle vil se en effekt i form af øget spændstighed direkte efter behandling. De egentlige resultater af behandlingen vil dog, for de flestes vedkommende, vise sig efter et par måneder i takt med at de nye collagen fibre dannes. Du vil i takt med nydannelsen af disse fibre se et gradvist løft, og en opstramning af huden i ansigtet og på halsen, og en udglatning og opstramning af huden på decolleté