Oxygenlift

Oxygen Stand alone treatment  Pris: 600 ( 30 min )
Kombi oxygen og diamentslibning pris: 899 (45 min )
Kur med 4 behandlinger 600 pr. behandling normal pris (3596 kr)

Alle celler i kroppen tilføres konstant ilt, der transporteres rundt i blodet, men med alderen kan blodgennemstrømningen i f.eks. ansigtet blive svagere. Iltmangel nedsætter hudens stofskifte, og når huden mangler energi, kan den ikke holde samme tempo i sin cellefornyelse som ung hud. Man har længe brugt ilt under højt tryk til at bekæmpe skader fra f.eks. brandsår, stråling og andre alvorlig sår. Den øgede ilttilførsel til sårene hjalp med at accelerere den naturlige helingsproces.

Stimuler hudens egen fornyelse med Oxygenlift

Oxygenlift er en teknik, hvor man anvender komprimeret ilt under højt tryk til at presse et serum ned i huden. På denne måde trænger serummet langt ind, hvilket er meget mere effektivt end, hvis man påførte den på de yderste lag af huden. De aktive ingredienser i serummet stimulerer huden, hvilket resultere i den fastere hud, reducerede linjer og rynker og forbedre ansigtskonturerne. Samtidigt er fordelen ved Oxygenlift, at huden får tilført ekstra ilt, som forbedre dens helbred og stimulerer fornyelse. Man bruger en airbrush til at indsluse serummet, så det er bare som at mærke et koldt pust i ansigtet.

Oxygenlift hjælper huden med at optaget næringsgivende serum

Behandlingen starter med en rensning af huden, hvorefter jeg foretager en peeling med naturligt frugtsyre og enzymer. Dermed er din hud helt forbedret til at få det maksimale ud af et Oxygenlift med serum. Jeg afslutter behandlingen med en afslappende ansigtsmassage og cremer, så du forlader behandlingen afslappet og velplejet. I dette forløb opnår du det optimale resultat uden kirurgi. Det anbefales, at der går mellem 7-10 dage mellem behandlingerne, for at opnå et hurtigt synligt resultat. Efterfølgende kræver det opfølgende behandlinger ca. en gang om måneden.