SCHREEMEK URTE PEELING® Classic

greenpeel classic

Varighed: 75 min.
Pris: 1.600 kr

SCHREEMEK URTE PEELING® Energy

greenpeel energy

Varighed: 75 min.
Pris: 1.099 kr

SCHREEMEK URTE PEELING® Fresh-up

greenpeel freshup

Varighed: 75 min.
Pris: 759 kr

SCHREEMEK URTE PEELING® Classic

greenpeel classic

Varighed: 75 min.
Pris: 1.600 kr

En peeling er en yderst intensiv behandling af din hud i ansigtet og på decolleté. Det kan skabe en ensartet og jævn tekstur, kickstarte huden og sætte gang i en fornyelsesproces. Rynker i ansigtet bliver udglattet øjeblikkeligt, da huden bliver strammet op af peelingen. Resultatet af peelingen kan ses lige efter behandlingen. Alt afhængig af peelingens koncentration, vil den virke både på overfladen og en dybere rensning på celleniveauet i huden. Der findes mange forskellige peelinger, så det er vigtigt, at du får den som er helt rigtig for dig. Derfor laver jeg altid en hudanalyse, før vi går i gang, hvor jeg vurderer, hvilken peeling du har behov for. Du er altid velkommen til at besøge EROS Skin And Beauty Therapy eller kontakte os pr. telefon eller mail, hvor vi tilbyder en gratis og uforpligtende konsultation.
Dr, schrammek urte peeling® er en yderst effektivt kombination af naturlige ingredienser. Den er baseret på de naturlige effekter fra alger, mineraler, enzymer og vitaminer. Den er dermatologisk testet og udviklet af hudlæge Dr. Christine Schrammek, som har speciale i allergi og aldring af huden. Modsætning til flere andre peeling metoder indeholder peeling® ingen kemiske og skadelige stoffer, eller syntetiske ingredienser. Gennem flere årtier er behandlingen blevet perfektioneret og bruges i dag over hele verden.

Dr Schrammek Urte peeling® findes i 3 udgaver: Classic, Energy og Fresh-up. Hvilke af disse der passer dig bedst afhænger af din huds tilstand, hvor meget tid du har og hvilke hudproblemer du ønsker at få behandlet. Du kan se mere om hver af de tre behandlinger herunder.

SCHREEMEK URTE PEELING® Classic

Dette er den mest omfattende af behandlingerne. Du får fornyet din hud på kun 5 dage uden skadelige bivirkninger. Det er en naturlig urtebehandling helt fri for syre og syntetiske ingredienser. Den bliver masseret ind i ansigtet, hvilket pga. dens mikropartikler skaber en let afslibning af det øverste laghudceller. Over de næste 5 dage forøges blodgennemstrømningen, hvilket øger tilgengældligheden af ilt og næringsstoffer. Dette stimulerer og accelerer den naturlige fornyelse af huden. Efter 6-7 dage kommer du til en efterbehandling, og herefter kan du nu helt se og nyde resultatet af din behandling.

Hvilke hudtyper er velegnet til: (spørg hvis du er i tvivl)

  • grov, storporet og uren hud
  • moden og tør hud
  • sensitiv hud (da denne peeling er uden syre)
  • normal hud der trænger til et opfriskende kick.

Varighed: 75 min.
Samlet pris for behandling: 1.600 kr.

Plus specielle hjemmeplejeprodukter, der hjælper din hud til at opnå et sikkert resultat med alt, hvad din hud behøver til fornyelsesprocessen.

Bemærk:

  1. HUDEN MÅ IKKE UDSÆTTES FOR SOL EN MÅNED EFTER BEHANDLINGEN
  2. Du må ikke få vand i dit ansigt i perioden mellem behandlingen og efterbehandlingen, da vand stopper afskalningsprocessen
  3. Træning som du sveder af, skal udlades indtil efter efterbehandlingen.
  4. Spis vitaminrigt mens du renser ud! Drik fx friske juices og smoothies, og drik masser af vand og udrensende urte-te, så får du et endnu flottere resultat.


DR.SCHREMMEK URTE PEELING® Energy

Denne behandling er ikke helt så dybde rensende som Classic, men kræver til gengæld heller ikke en efterbehandling. Det er en stadig en effektiv behandlingsmetode udelukkende med naturlige ingredienser. Peelingen fjerner døde hudceller, hvilket stimulerer cellernes fornyelse, den forbedre blod cirkulationen, hvilket giver en sundere kulør og hjælper kroppens naturlige udrensning af affaldsstoffer og den hjælper med at formindske de fine linjer og rynker.

Efter peelingen – afhængig af hudens tilstand – vil der være let rødme og muligvis en let snurrende fornemmelse. På grund af den aktiverede cirkulation kan der for nogle være en lille afskalning/afnulring af huden, i løbet af de næste få dage. Intensiv udsættelse for solen bør undgås ca. 6-8 uger efter peelingen. Du behøves ikke specielle hjemmeplejeprodukter til Green Peel Energy, men hvis din hud er meget tør, eller følsom vil jeg anbefale dig at pleje den ekstra med en ampul kur.

Varighed: 75 min.
Pris: 1099,00 kr.

DR.SCHREMMEK URTE PEELING® Fresh-up

En opfriskende peeling der kan bruges op til en fest, eller stor begivenhed. Dette er en mildeste af de tre behandlinger, så den har ikke så omfattende en effekt som de to andre. Til gengæld afskaller huden slet ikke, men får den flotteste glød og ser dejlig opfrisket ud. Resultatet holder ca. 1 uge. De naturlige ingredienser masseres ind i huden og stimulerer blod cirkulationen, åbner porerne og huden er nu meget bedre i stand til modtage ingredienserne fra hudpleje produkter. Peelingen opfrisker og fornyer cellerne uden en afskalning, så det er en perfekt metode til at blive helt klar til den store begivenhed.

Varighed: 60 min.
Pris: 759,00 kr.