Diamantslibning

Varighed: 45 min.
Pris: 669 kr
(ved at køb 4 behandlinger får du den 5 gratis. BEMÆRK venligt at ved kurforløbet, betales de 4 behandlinger ved første besøg, ellers gælder tilbuddet ikke.)

Du også kan booke en diamantslibning som tilbehørs behandling i forbindelse med en anden delikat ansigtsbehandling.
Varighed: 15 min
Pris: 199 kr.

Diamantslibning hele ansigt med hals
Varihed: 30 min
Pris: 559 kr

Kurforløb 5x hals + ansigt
Pris: 2000 Kr

Med et slibehoved med små fine special designede diamanter kan en Diamantslibning blidt fjerne det øverste lag af døde hudceller i ansigtshuden. Når dette lag fjernes, startes naturlig gendannelse af ny hud. Et vakuumsug opsamler de dødehudceller og skaber et undertryk, som løfter og renser huden i dybden. Det resulterer i en jævnere, friskere og strålende hud, som giver friskere og ungdommeligt look. Når det øverste lag hudceller fjernes, sætter det gang i kroppens naturlige proces til fornyelse af huden. Nye hudceller kommer frem og danner en mere jævn og sund hud. Desuden stimulerer behandlingen produktionen af collagen, som hjælper hudens elasticitet og fasthed, hvilket forhindre dannelsen af fine linjer.

Over alt i verden bruges diamantslibning

Diamantslibning blev udviklet i Europa for over 15 år siden, og er i dag en af de hyppigst benyttede tekniker til foryngende ansigtsbehandlinger. Den foryngende virkning på huden tiltaler årligt millioner af mennesker i hele verden. Behandlingen er hurtig, let og helt smertefri. Peelingen føles nærmest som en form for massage, og er en afslappende oplevelse, som du vil nyde. Du bør kunne se et resultat allerede efter første behandling, og med regelmæssige behandlinger kan du glæde dig over en ny og strålende hud. Efter behandlingen vil huden være let rød og efter et par dage kan huden skalle af. Begge dele er en fuldstændig normal del af den proces, der er med til at forny din hud.

Diamantslibningen åbner huden for næringsgivende behandling

En Diamantslibning behandling starter med en lækker afrensning af din hud, så kommer selve slibningen, som er optimeret til din hudtype og tilstand, efterfulgt af en fugtgivende maske. Herefter bliver din hud forkælet med Intensive serum med højt indhold af hyaluronsyre og Syn-ake peptidet – der sammen med de andre ingredienser, aktivt udglatter rynker og fine linjer i huden. Til slut behandles ansigtet med øjen- og dagcreme tilpasset din hud.

Prøv en diamantslibning behandling hos EROS Skin And Beauty Therapy se og mærk forskellen.

Det optimale vil være behandling hver 14.dag til 3.uge, for synlig resultat.