Dermaroller

Varighed: 15 min
Pris: 79 kr

En oplæreringsbehandling, hvor du trænes i brug af Dermarollen.
Varighed: 45 min
Pris Inkl. Dermarolling: 549 kr

Kurforløb
5x Dermaroller behandling
Pris: 1000 kr (efter sidste behandling får du dermarolleren hjem)

En Dermarolle behandling er et mindre indgribende alternativ til laser, kosmetiske indgreb samt dybe kemiske peelinger. Behandlingen går ud på, at man ved hjælp af dermarollerens små bitte sterile nåle på O,25 -O,5O mm stimulerer lag dybere nede i huden. Dette sætter gang i hudens naturlige fornyelsesmekanismer og resulterer i en synlig forbedring af de ydre og indre lag af huden og derfor virker foryngende. Det sker fordi Dermarolleren øger produktionen af kollagen og elastin, når vævet bliver stimuleret gennem ekstremt tynde nåle. De små nåle perforerer huden i en nøjagtigt defineret dybde og giver impulser som motiverer proteinet i huden til af forøges.

En af fordelene ved denne behandling er, at huden forynges yderligere de næste 3 måneder og efterlader huden sundere, strammere og yngre. De aktiverede processer i huden forsætter simpelthen med at arbejde på at fornye huden lang tid efter behandlingen. En Dermaroller er ikke kun effektiv mod træt, slap og tør hud, men også mod tendenser til rynkedannelse, forstørrede porer, uelastisk hud eller ar. Især ar efter acne og strækmærker reagerer godt på Dermaroller behandlingen.

Behandlingen tager 15 min. og købes som en tillægsydelse. Dermarollen er personlig og kan bruges op til 2O gange. Efter 3. behandling kan man få den med hjem.
De fleste af mine ansigtsbehandlinger kan kombineres med en Dermaroll behandling.