Teenager behandling (13-19 år)

Varighed 60 min
Pris 299,00 DKK

Årerne som teenager er en tid med store forandringer. Man er ude af barndommen og på vej ind i voksenlivet. Dette er ikke bare mentalt, men også fysisk sker der store forandringer. Man har store udsving i hormonerne, hvilket giver nogle unikke udfordringer. Derfor er det rigtigt vigtigt at passe godt på sin hud i denne fase af livet. Jeg giver også gode råd til pleje af huden, som kan bruges resten af livet for at holde huden sund og smuk.

Grundig og omfattende behandling af teenagehuden

En teenage behandlinger henvender sig til teenagere med uren hud, som trænger til udrensning og god vejledning omkring hudpleje. Generelt til teenagere som har brug for at få teenagehuden i balance igen. Behandlingen inkluderer afrensning, peeling, tilretning af bryn, varme kompres der åbner og blødgør porerne, så dybderensningen er mere effektiv, beroligende maske som mindsker evt. rødme, afsluttende plejende og fugtgivende creme til ansigtet. Under forløbet vil du blive vejledt i hvordan du skal passe og pleje din hud samt få gode tips til din kost og livsstil, så du igen kan få en pæn og velplejet hud.

Få personlig rådgivning om den bedste pleje af din hud

Denne behandling er et godt udgangspunkt for teenagere, som vil sørge for, at deres hud er sund og velplejet. Du bliver forkælet med behandling af en ekspert i hyggelige omgivelser. Du får en grundig og omfattende behandling, som vil give din hud et løft. Du får personlig vejledning og råd til hudpleje, som kan hjælpe dig igennem teenagetidens udfordringer. Du får også mulighed for at tale med en uddannet kosmetolog om din hud, og de problemer du oplever. Dette giver dig chancen for at stille en masse spørgsmål.

Så bestil en teenagebehandling til dig selv eller dit barn og få en god start på teenagetiden.