EROS Eksklusiv Ansigtsbehandling

Varighed: 3 timer
Pris: 1300,00 kr.

Vores hud er et spejl af sjælen. Vores fysiske og åndelige tilstand påvirker vores udseende på bestemte måder. Intens stimuli, som stress, sol, vind, nervøsitet, osv. kan gøre huden følsom og ødelægge kroppens naturlige balance. Kernen i vores ansigts pleje er at styrke hudens eget forsvar. For det bedste resultat er det vigtigt at huske alle dele af kroppen. Med en EROS Eksklusiv Ansigtsbehandling får du en række forskellige behandlinger, og du bliver behandlet og forkælet over hele kroppen.

En Eksklusiv Behandling

En EROS Eksklusiv Ansigtsbehandling er sammensat af en mini manicure & mini pedicure, en Hot-Stone massage og en Classic ansigtsbehandling.
Du starter med mini manicure og pedicure behandling efterfølgende afslappende hot Stone rygmassage med essentielle olier derefter klassisk ansigtsbehandling. Afrens af ansigt og decollete , brynene formes, peeling, pakning afstressende ansigt massage speciel mask tilpasset din hudtype, hovedbundsmassage imens masken gør sin virkning. Denne vidunderlige behandling afsluttes med ultherapy, serum og dagcreme. Og let makeup efter behov.

Dette behandling medfører en bedring af fugtbalancen og øger stofskiftet. Samtidig øges blodcirkulationen. Huden blødgøres, smidiggøres, og celledelingen for øges og styrkes. Du vil føle dig super forkælet og helt royal. Behandlingen kan anbefaledes som gave til en, der betyder meget for dig, og som har brug for og fortjent en dejlig afslappende og forbedrende behandling.