Dybderens

Varighed 60 min.
Pris 560,00 Kr.

Mange opfatter huden som ren overfalde, men det foregår mange processer lige nedenunder. Huden er i virkeligheden mange lag af celler, som konstant vokser og dør. Samtidigt skal den tilpasse sig skiftende fugtighed og temperatur i omgivelserne. Derfor findes der talrige porer og kirtler i huden, som hjælpe med at opretholde hudens sundhed. Så man kan ikke nøjes med at rense hudens overflade. For at komme helt ned til den egentlige årsag til hudproblemer, er det nødvendigt med en dybderens.

Forkæl din hud med en dybderens

Som alle komplekse systemer kan det let gå galt. Forskellige reaktioner fra huden og kirtlerne under den, kan resultere i forstoppede porer og hudorme. Du kan læse mere om årsagerne til disse problemer i de følgende afsnit. En dybderens kan hjælpe med at rydde op i systemet, når det er gået i baglås. En dybderens er til dig der har en træt, kombineret, fedtet eller uren hud. Behandlingen inkluderer afrensning, diamentslibning, dybdernes, koncentreret C-vitamin, varme kompres, udrensning af evt. urenheder, afbalancerende serum eller peptidemaske, afsluttende plejende og fugtgivende cremer til øjen- og læbeområde samt ansigt.

Dybderens klarer hudens problemer i alle lag

Dybderens renser ikke kun overfladen af huden, men går ned i dybden. Den hjælpe med tilstoppede porer, som dermed kan trække sig sammen igen. Den styrker hudens eget oprensnings- og vedligeholdelsessystem. Samtidigt stimuleres produktion af nye hudceller og det bindingsvæv, som holder dem sammen. Dybderens er en god behandling for dig, som vil have klaret huden lidt op.

Årsagerne til hudproblemer

Talgkirtlerne ligger i de fleste tilfælde i forbindelse med hårkanalerne og udskiller fedtstof, der holder huden i balance. Uligevægt i talg produktion kan dog give mange forskellige hudproblemer. Porer tilstopning og hudorm dette skyldes ophobning af døde hudceller på hudens overflade og i talg kanalerne. Det medfører til nemmere angrebet af bakterie. Som ses på hudens overflade som udslet, urenheder, bumser, kertinfyldte cyster mf. Denne type hud er udsat for en forholdsvis hurtig forhorning af overhuden. Det får den til at se grå og livsløs ud. Fordi den dækket af et lag døde hudceller derfor er det enorm vigtigt at behandle huden korrekt.