Afslappende Ansigtsmassage

Varighed: 25 min.
Pris : 249 kr

Forkæl dig selv med en afslappende og delikat ansigtsmassage, luk øjnene og drøm dig væk fra hverdagens stress og bekymringer. Dit velvære bliver sat i centrum, og du kan komme helt ned i gear. I rolige og behagelige omgivelser kan du slappe helt af, mens jeg sørger for dig. Du vil bliver forkælet og forlade klinikken afslappet og med en følelse af velvære.

Vores ansigt og hoved er hele tiden aktivt. Her det meste af vores sanseapparat og det skal konstant orienteres for at følge med i verden, hvilket kræver, at vores nakke muskler er aktive. Desuden bruger vi også ansigtet til at kommunikere med omverdenen. Ikke bare verbalt men også med vores ansigtsudtryk. En stort netværk af muskler i ansigtet arbejder konstant, for det meste uden vi er bevidste om det. Musklernes hårde arbejde både i ansigtet og nakken, samt hjernens store arbejde, giver spændinger, som kan fører til blandt andet hovedpine, hold i nakken, stress og svimmelhed.

Ansigtsmassage med fokus på dine problem områder

Med en ansigtsmassage hos Eros er muskulaturen i både ansigt, skulder og nakke i fokus. Alle vil have forskellige problem områder, og jeg er opmærksom på at finde de steder, hvor du har brug for ekstra opmærksomhed. Spændinger i skulder og nakke er en vigtig del at få udbedret, da en ubalance her ofte fører til at ubehag og anstrengelse andre steder i hoved som kompensation. Ved at se på helheden og sammenhængen mellem problemerne kan man fjerne mange af de stresspunkter, som fører til spændinger i musklerne. Igennem en grundig ansigtsmassage bliver spændingerne i musklerne fjernet og de er bedre forberedt til at udføre arbejde igen.

Ansigtsmassage kan påvirke hele nervesystemet. Der findes et stort antal nervepunkter i ansigtet, og ved at stimulere disse kan man påvirke og afslappe hele systemet. Jeg går ind og arbejder der, hvor spændingerne er for at afhjælpe de specifikke problemer du oplever. Massagen giver en behagelig afspænding, der kan mærkes helt ud i kroppen. Dermed er en ansigtsmassage en meget afslappende og afstressende oplevelse, som giver dig mere energi. Desuden gør stimuleringen af muskler og nerver, at hudens elasticitet forøges og det mindsker rynker.

En ansigtsmassage fører ligesom andre massager til at forbedring af blodgennemstrømningen og bevirker at kroppen frigiver en masse affaldsstoffer. Det er derfor vigtigt, at du drikker masser af vand, på den måde hjælper du kroppen med at få renset godt ud.