Afstressende behandling

Varighed: 90 min.
Pris: 799,00

Rigtigt mange mennesker går rundt med en meget stressende hverdag. Selvom man synes at have styr på det meste, så kan det alligevel påvirke kroppen. Typiske stresssymptomer er søvnbesvær, koncentrationsbesvær, muskelsmerter, humørsvingninger, irritation og anspændthed mm. Vores Afstressende Behandling retter sig mod dig, der føler stress i hverdagen og trænger til at koble fra og glemme travlhed, forstyrrende tanker, stress. Behandlingen kan også gavne eller afhjælpe fysiske problemer, da du lærer at slappe af og restituere. Du får vejledning til, hvordan du kan bruge mindfulness og restitution i din hverdag.

Afstressende behandling giver ro til krop og sind

Behandlingen starter med en klassisk svensk kropsmassage med aromaterapi. Derefter får du en mini ansigtsbehandling og afslappende ansigtsmassage, som virker beroligende og genoplivende for din krop. Denne behandling er metode som bruges til at hele og styrke sind, krop og ånd ved hjælp af naturlige olier udvundet fra forskellige aromatiske planter. Som skabe øget psykisk velvære og hjælpe kroppen til selv at aktivere de kræfter, der skal til for at skabe en god balance mellem krop og psyke. Undervejs tager vi en snak om stress, og jeg giver vejledning i, hvor det sætter sig hos dig, og hvad du kan gøre for at undgå det i fremtiden.

Alle har brug for en pause fra stress

En afstressende behandling kan bruges til at komme sig efter en lang travl periode, som virkelig har sat sig. Det kan også være som en præventiv og opladende behandling, hvis man går en hård tid i møde. Lige meget hvilken situation man står i, er det sundt at give sig selv lidt tid til at glemme alt det som konstant presser en i hverdagen. Ved at sætte halvanden time af til at blive forkælet med en afstressende behandling, får sindet lidt ro til at slappe helt af, imens de fysiske symptomer som stressen har sat i kroppen bliver fjernet.