Afslappende behandlinger

Dit ansigt er din ambassadør til verden. Det er det folk identificere dig på, og den måde de tænker på dig. Samtidigt er det også konstant udsat for alverdens påvirkninger. Det er den eneste del af dig der aldrig bliver beskyttet. I sol, regn, kulde og sne ansigtet tager imod det hele, men det kan også mærke den til tider hårde behandling. Desuden skal det hele tiden vise dine følelser ved at smile, grine og kommunikere. Alt det ansigtet udsættes for kan ses og mærkes. En ansigtsbehandling hos Eros er designet til at forkæle dit ansigt for at sørge for, at du har det godt, og at dit ansigt ser fantastisk ud og er klar til at tage imod alt hvad verden udsætter dig for.

Ansigtsbehandling designet til din hud

Enhver ansigtsbehandling indeholder med en analyse af din hud. Det er vigtigt for mig at give dig den bedst mulige behandling, og dette afhænger af din hudtype og tilstand. Behandlingen starter med et varmt kompres og en dobbelt afrensning, så en grundig hudanalyse kan foretages. Derefter laver jeg en eller flere peels og behandler med et serum optimeret til din hudtype og slutter af med en dybderens. For at fuldende behandlingen og give dig en dejlig oplevelse afsluttes behandlingen med en rettelse af bryn, massage af skulder, nakke og ansigt, samt en maske og cremer. Så prikken over i’et får du en spamanicure, hvor neglebånd skubbes op og neglene files til og renses.

Behandlingen er både rensende, plejende og forkælende. For mig er det vigtigt at have alle elementerne med i en behandling. Selvfølgelig skal det se pænt ud, men det er også vigtigt, at det fører til en sundere krop, og at du både nyder hele oplevelsen og at du har det bedre, når du forlader mig.

EROS KLASSISK er en behandling som giver huden genopbygning. Den udglatter fine linier og renser i dybden. Vores ansigtsbehandling bliver skræddersyet præcis efter din alder og din hudtype.
Vi anbefaler at få lavet en ansigtsbehandling med ca. 6 ugers mellemrum, for optimal pleje og beskyttelse af huden.

Ved køb produkter over 800,00 vil du får 10% rabat på selve behandlingen. Behandlingen kan kombineres med dermaroller. Pris: 600,00 kr.